Barion Pixel

Általános szerződési feltételek

1. Bevezetés

1.1. Jelen Általános Szerződési Feltételek („ÁSZF”) tartalmazza a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány által a kek-vonal.hu honlapon („Honlap”) megtalálható adományboltban („Adománybolt”) elérhető termékek és szolgáltatásoknak a felhasználók („Felhasználók”) által történő igénybevételének feltételeit.

 • A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány adatai:
 • név: Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány
 • nyilvántartási szám: 4514
 • nyilvántartó bíróság: Fővárosi Bíróság
 • székhely: 1054 Budapest Szemere utca 21
 • adószám: 18058118-1-41
 • email: info@kek-vonal.hu
 • telefonszám: +36 1 354 1029
 • honlap: kek-vonal.hu

2. Termékek

A megrendelés menete

2.1. A Felhasználó a Adománybolt aktuális termékkínálatában szereplő termékeket („Termék(ek)”) rendelheti meg a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítványtól.

2.2. A Termékekre történő rákattintás esetén az Adománybolt a Felhasználót a Termék aloldalára irányítja át, ahol megjelennek a Termék lényeges jellemzői, cikkszámuk, rövid leírásuk.

2.3. A Termékek mellett a Felhasználó kiválaszthatja az adományozni kívánt összeget.

2.4. A Felhasználó az általa megvásárlásra kijelölt Termékek körét a Kosár tartalma alapján folyamatosan ellenőrizheti.

2.5. A megrendelési folyamat véglegesítését a Felhasználó a Webáruház Kosár gombjára kattintásával kezdeményezheti. Ennek első lépéseként a Kosár tartalmát kell ellenőriznie, hogy az ott feltüntetett Termékek köre és az azokhoz kapcsolódóan feltüntetett ár továbbra is egybeesik-e az adományozási szándékaival.

2.6. A Felhasználó az alábbi fizetési módot választhatja:

Barion: A Barion egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, aminek segítségével a felhasználó Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro vagy Amex bankkártyával fizethet online áruházunkban, akár regisztráció nélkül is. Lehetősége van Barion egyenlegről is kiegyenlíteni a termék árát. A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni a bankkártya számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő email címet. Ha a felhasználónak nincs bankkártyája, fizetéshez használhatja az előre feltöltött Barion egyenlegét, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tud feltölteni, illetve amire ismerősei is tudnak pénzt küldeni. Ebben az esetben email cím és jelszó megadásával kezdeményezhető a fizetés.

2.7. A Felhasználó ezt követően a „Fizetés Barionnal” gombra kattintással véglegesíti megrendelését („Megrendelés”).

2.8. A Megrendelés véglegesítéséről a Webáruház visszaigazoló emailt küld a Felhasználó által megadott email címre. Ebben az elektronikus levélben található a Megrendelés egyedi azonosítója. A visszaigazoló email egyben a Megrendelés elfogadásának minősül.

2.9.  A Barion Payment Zrt. fog szerepelni a vásárló által kapott bankszámlakivonatokon, mint elfogadóhely.

3. Megújuló anyagi támogatás lemondása

A megújuló anyagi támogatás lemondásához kattintson az alábbi linkre: https://kek-vonal.hu/korabbi-adomanyok/ vagy küldjön számunkra email-t lemondási szándékát jelezve az info@kek-vonal.hu-ra.

  4. Információ, reklamáció, panaszkezelés

  4.1. A Felhasználó az Adománybolt működésével kapcsolatos kérdéseivel és esetleges panaszaival az alábbi elérhetőségeken keresheti meg a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítványt:

  • levelezési cím: Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány 1364 Budapest Pf.125
  • elektronikus levelezési cím: info@kek-vonal.hu
  • telefonszám: +36 1 354 1029

  5. Vegyes rendelkezések

  5.1. A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány fenntartja a jogot a jelen ÁSZF egyoldalú módosítására. A módosított ÁSZF-et a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány az kek-vonal.hu weboldalon közzéteszi, valamint az ÁSZF módosításáról a Felhasználókat a regisztráció során megadott email címükre küldött üzenet útján is tájékoztatja.

  5.2. A Felhasználó az ÁSZF elfogadásával tudomásul veszi, hogy a Honlap teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítványon kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősségét kizárja.

  5.3. A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány kizárja a felelősségét minden, a Honlapot, illetve az azt működtető szervert ért külső támadások, és az e támadásokból eredő meghibásodások estére.

  5.4. A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány kizárja a felelősségét a Honlap rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt az nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.