Barion Pixel

Képzések (céges)

Cyberbiztonság a szűrőszoftvereken túl

2023. október 13.
Cyberbiztonság a szűrőszoftvereken túl

Forma: Előadás vagy workshop

A képzés időtartama: 1,5 óra

Résztvevők száma: előadás esetén 50 fő, workshop esetén 15 fő

Ár: Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy árajánlatot készíthessünk számodra!

Aktuális képzés: Jelenleg nincs meghirdetett képzésünk

Az előadás vagy workshop leírása:

A Kék Vonalnál azt tapasztaljuk, hogy sok szülőt foglalkoztat és tölt el aggodalommal gyerekeik internethasználata. Lelkisegély-vonalunkon rendszeresen keresnek fel minket olyan szülők, akiknek a gyerekei online zaklatás áldozatává váltak, online ismerkednek, vagy küldenek magukról intim képeket és válnak visszaélés áldozataivá.

Ezek nem elszigetelten, csak az Alapítványunknál előforduló esetek, nemzetközi kutatásokból is láthatjuk, hogy minden negyedik gyereket ért már cyberbullying és a tizenéves lányok kétharmada már sextingelt, azaz intim képet küldött magáról az interneten keresztül.

Így valóban jogosak a szülői aggodalmak, de ahhoz hogy biztonságosabb körülményeket teremthessünk a neten, a szülőknek tudásra, új nézőpontokra,egy más szemléletre van szüksége és arra, hogy ismerjék hova fordulhatnak segítségéért.

Saját tapasztalatokra, élményekre építve szeretnénk a szülőkhöz közelebb hozni gyerekeik online jelenlétének titkait, segítve őket abban, hogy gyerekeikkel együtt, partnerként tudjanak együttgondolkodni a közösségi média, online világ lehetőségeiről, kockázatairól és veszélyeiről.

Keress minket bizalommal, hogy egyeztessük a részleteket! Időtartam, műfaj, létszám terén rugalmasak vagyunk, alkalmazkodunk a vállalat igényeihez.

Ha érintett vagy a fenti témában, vagy aggódsz valakiért és nem tudod kihez fordulhatnál, írj nekünk vagy hívj minket a 116 111-es díjmentesen hívható telefonszámon!
Szülőnek lenni kihívás. Ha aggódsz gyermeked miatt, és nincs kivel megoszd a vele kapcsolatos aggodalmaidat, hívd a Kék Vonalat a a 116 000-s díjmentesen hívható anonim számon, keressünk együtt megoldást.
Szakemberként, segítőként sem kell egyedül maradnod a megterhelő érzésekkel! Lényeges, hogy te is tudj arról beszélni, ha megvisel egy fiatal helyzete. Ha szükséged lenne valakire, akivel közösen tudsz gondolkozni egy fiatal érdekében, fordulj te is bátran a Kék Vonalhoz! Hívj minket a 116 000-s díjmentesen hívható anonim számon.

További céges képzéseink

Workshop szülőknek az online világ kihívásairól
Személyes workshop

Workshop szülőknek az online világ kihívásairól

Bővebben

Az előadás, vagy workshop leírása: A Kék Vonalat nemcsak gyerekek, hanem gyerekek érdekében telefonáló felnőttek is hívhatják és hívják is. Tapasztalatunk szerint nagyon sok szülő érzi magát egyedül a gyerekeiért érzett aggodalmakkal, kérdésekkel. Különösen igaz ez,...