Barion Pixel

Csatlakozz!

Legyél Te is önkéntes! Téged is várunk, az életkor, nem, foglalkozás tekintetében sokszínű csapatunkba!
Kék Vonal - csatlakozz hozzánk!

A Kék Vonal 1993 óta azért tud elérhető lenni a gyerekeknek és fiataloknak, mert mindig voltak, akiknek fontos volt, hogy minden gyereknek legyen kihez fordulnia. Az önkéntesek változatosságot, rugalmasságot hoznak a szervezetbe. Hisszük, hogy önmagában az egy reményt adó üzenet a megkeresőink felé, hogy vannak felelős felnőttek, akik heti 4-5 órában a szabadidejükből áldoznak arra, hogy gyerekekkel beszélgessenek, illetve támogassák az ügyelők munkáját kommunikációs és egyéb szervezeti feladatok önkéntes ellátásával. A Kék Vonalat nem csak felnőttként, de felelős kortársként is támogathatod véleményeddel, tapasztalataiddal, Ifjúsági Tanácsadó Testületünk tagjaként.

Így segítheted a munkánkat

Önkéntes ügyelő

Lelkisegély-szolgálatunk nem működhetne önkéntes ügyelőink nélkül! megkeresőinknek nagyon fontos üzenet, hogy vannak olyan felelős felnőttek, akik ellenszolgáltatás nélkül, szabadidejükben tizenévesekkel beszélgetnek, ítélkezés nélkül meghallgatják történeteiket és gondolkoznak a megoldásokon, ha egy gyerek veszélyben van.

KVITT

A Kék Vonal Ifjúsági Tanácsadó Testület (KVITT) olyan középiskolásokból álló munkacsoport, akik véleményükkel és visszajelzéseikkel támogatják a Kék Vonal munkáját. A KVITT tagoknak lehetőségük van testközelből megismerni egy gyermekvédelemmel foglalkozó civil szervezet munkáját, véleményükkel formálhatják szolgáltatásainkat és nemzetközi projektjeinkben aktív szerepet vállalhatnak.

Szervezeti önkéntes

Szervezeti önkénteseink szerepet vállalnak a Kék Vonal kommunikációs feladataiban és egyes projektek lebonyolításában. Iratkozz fel hírlevelünkre és kövess minket a közösségi médiában, hogy értesülj az aktuális szervezeti önkéntes lehetőségekről. Szeretettel várunk.

Önkénteseink mondták

Olvasd el önkéntes ügyelőink gondolatait arról, miért jó Kék Vonalas segítőnek lenni.
“Jó érzés azt megtapasztalni, hogy már azzal segíteni tudok a fiataloknak, ha meghallgatom őket, és ezáltal én is több lehetek.”

— Kék Vonal önkéntes

“Ha a szabadidőmet arra szánom, hogy önkéntesen egy bajban lévő gyermeket meghallgassak és segítsek, annál kevesebb értékesebb elfoglaltságot tudok találni.”

— Kék Vonal önkéntes