Barion Pixel

A Kék Vonal Ifjúsági Tanácsadó Testület

Téged is várunk, az életkor, nem, foglalkozás tekintetében sokszínű csapatunkba!

A Kék Vonal Ifjúsági Tanácsadó Testület (KVITT) olyan középiskolásokból álló munkacsoport, akik véleményükkel és visszajelzéseikkel támogatják a Kék Vonal munkáját. A KVITT tagoknak lehetőségük van testközelből megismerni egy gyermekvédelemmel foglalkozó civil szervezet munkáját, véleményükkel formálhatják szolgáltatásainkat és nemzetközi projektjeinkben aktív szerepet vállalhatnak.

2018-as alakulása óta a KVITT-es fiatalok kétheti rendszerességgel találkoznak, részt vettek hazai és külföldi szakmai konferenciáinkon, iskolai prevenciós foglalkozásaink tematikáját, mint életkori szakértők alakították, létrehozták és üzemeltetik a szervezet Instagram oldalát és dolgoztak egy a Kék Vonalról saját korosztályuknak szóló videón is. A változatos feladatok mellett, melyben a tagoknak lehetőségük van használni különböző készségeiket (kreativitás, előadói készség, social media ismeret, videóvágás, íráskészség), új tudásokat is szereznek, erősödik önbizalmuk és saját magukért és társaikért érzett felelősségvállalásuk.

A KVITT mindezeken túl egy jó hangulatú közösség is, ahol számít a fiatalok véleménye. Ráadásul közösségi szolgálatként is tudjuk igazolni a Kék Vonalnál töltött időt.

Segíts nekünk!

Ha nincs kéthetente időd személyesen találkozni, de fontosnak tartod a Kék Vonal céljait, van módod kapcsolódni hozzánk, közvetíteni fiataloknak szóló üzeneteinket. Bizonyos tevékenységeket közösségi szolgálatként is tudunk neked igazolni.