Barion Pixel

Írj nekünk!

Ha szeretnéd hosszabban kifejteni a gondolataidat vagy könnyebben gondolkozol írásban, írhatsz nekünk levelet itt a honlapunkon.
Sokszor már az is segítség, ha rászánod az időt, hogy átgondold a helyzetedet, megvizsgáld az érzéseidet és kérdéseket fogalmazz meg. Leveledre 3 napon belül válaszolunk, olyan információkkal és olyan kérdésekkel, amik segíthetnek, hogy átlásd a lehetőségeidet, kicsit jobban érezd magadat vagy megtaláld a következő lépést helyzeted megoldása felé. Ahhoz, hogy írni tudj nekünk, regisztrálnod kell. A regisztráció kizárólag azt szolgálja, hogy a veled való levélváltásaink követhetőek legyenek, de a teljes nevedet, elérhetőségeidet nem kell megadnod. Az életkorodra azért kérdezünk rá, mert bizonyos helyzetekben fontos lehet, hogy hány éves vagy.

Regisztrálj
2 perc alatt…

Hozz létre egy felhasználó nevet és egy jelszót!

Majd add meg az életkorodat!

Írj nekünk, és mi 3 napon belül válaszolunk!

Gyakori kérdések

Kik válaszolnak a megkeresésedre?

Az ügyelőink képzett szakemberek és önkéntesek

A Kék Vonal ügyelői nagyon sokfélék, de egyvalami közös bennük, mindannyian olyan felnőttek, akik fontosnak tartják, hogy a gyerekeket és fiatalokat meghallgassák és a bajban segítsék.

A Kék Vonal ügyelője:

  • meghallgat és odafigyel Rád
  • tudja, hogy az első lépés megtétele nem könnyű
  • ismeri azokat a nehézségeket, amikkel egy gyerek vagy fiatal szembesülhet az életében
  • időt ad Neked, és nem ítél el.

Adatvédelem, titoktartás, feedback

A Kék Vonalnál mindent megteszünk azért, hogy a lehető legjobb támogatást nyújtsuk Neked.

Tudj meg többet arról, hogy hogyan kezeljük azokat az információkat (adatokat), amiket megtudunk rólad, ha kapcsolatba lépsz a Kék Vonallal, és hogyan jelezhetsz vissza nekünk a szolgáltatásainkkal kapcsolatban.