ÍGY SEGÍTÜNK

Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány több mint 25 éve biztosít a bajba jutott gyermekek és fiatal felnőttek, illetve családjuk számára gyorsan elérhető, magas szakmai színvonalú segítséget.

A 116 111-es számon, ingyenesen hívható, éjjel-nappal elérhető Lelkisegély-vonalunkon és online konzultációs felületeinken várjuk a gyerekek hívásait.

A gyerekek biztonságáért aggódó felnőttek számára a 116 000-ás segélyvonalunk áll rendelkezésre.

Fontosnak tartjuk a gyerekekkel hivatásszerűen foglalkozó szakemberek szakmai támogatását is, képzésekkel, módszertani anyagokkal segítjük munkájukat.

ÍGY SEGÍTHETSZ

A Kék Vonal nem működhetne az önkénteseink odaadó, önzetlen munkája nélkül. Ha érdekel a tizenévesek világa és szerinted is fontos a gyerekek biztonsága, csatlakozz hozzánk!

A Segélyvonalaink működéséhez nagyon fontosak a céges és magánadományok. Ennek köszönhető, hogy a gyerekek, és a gyerekekért aggódó felnőttek éjjel-nappal, ingyenesen érhetnek el minket. Adományoddal most Te is segítheted munkánkat.

EREDMÉNYEINK

hívás
évente

hívás öngyilkossági gondolatok
miatt

hívás
családon belüli
erőszak miatt

önkéntes
segíti
a munkánkat

diák az iskolai prevenciós programban

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

HÍREK

VIDEÓK

NÉPSZERŰ TÉMÁK

CSALÁD

SZEX, SZERELEM

ISKOLA

ONLINE BIZTONSÁG

TÁMOGATÓINK, PARTNEREINK

Share This

Kamasz krízisek a koronavíruson innen és túl.

Akár kamasz vagy, akár szülő, neked ajánljuk legújabb, #Fontosvagy! kampányunkat, amely a kamaszok lelki egészségére hívja fel a figyelmet! Olvass tovább, és tudd meg hogy hogyan lehet jól kezelni a kamaszkori stresszt vagy a szorongást, és szemezgess hasznos tippjeinkből az online világgal, vagy akár a jobb közérzettel, feltöltődéssel kapcsolatban.

Tovább olvasom

A #Fontosvagy! a Kék Vonal és a dm (drogerie markt Magyarország) közös kampánya a kamaszok mentális egészségéért.