ÍGY SEGÍTÜNK

Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány több mint 25 éve biztosít a bajba jutott gyermekek és fiatal felnőttek, illetve családjuk számára gyorsan elérhető, magas szakmai színvonalú segítséget.

A 116 111-es számon, ingyenesen hívható, éjjel-nappal elérhető Lelkisegély-vonalunkon és online konzultációs felületeinken várjuk a gyerekek hívásait.

A gyerekek biztonságáért aggódó felnőttek számára a 116 000-ás segélyvonalunk áll rendelkezésre.

Fontosnak tartjuk a gyerekekkel hivatásszerűen foglalkozó szakemberek szakmai támogatását is, képzésekkel, módszertani anyagokkal segítjük munkájukat.

ÍGY SEGÍTHETSZ

A Kék Vonal nem működhetne az önkénteseink odaadó, önzetlen munkája nélkül. Ha érdekel a tizenévesek világa és szerinted is fontos a gyerekek biztonsága, csatlakozz hozzánk!

A Segélyvonalaink működéséhez nagyon fontosak a céges és magánadományok. Ennek köszönhető, hogy a gyerekek, és a gyerekekért aggódó felnőttek éjjel-nappal, ingyenesen érhetnek el minket. Adományoddal most Te is segítheted munkánkat.

EREDMÉNYEINK

hívás
évente

hívás öngyilkossági gondolatok
miatt

hívás
önsértés miatt

hívás családon belüli erőszak miatt

 önkéntes segíti a munkánkat

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

HÍREK

A tinédzserkori agresszióról és önagresszióról

A tinédzserkori agresszióról és önagresszióról

Az elmúlt hetekben egymást érték a tizenévesek agresszív, és önagresszív tetteiről szóló tudósítások a hírekben. Életveszélyes helyzeteket, visszafordíthatatlan tragédiákat okoztak gyerekek maguknak, illetve társaiknak.

VIDEÓK

NÉPSZERŰ TÉMÁK

CSALÁD

SZEX, SZERELEM

ISKOLA

ONLINE BIZTONSÁG

TÁMOGATÓINK, PARTNEREINK

Share This