Barion Pixel

Hírek

A Kék Vonalnál konkrét segítséget is tudunk szervezni számodra:  116 111

2023. december 14.
A Kék Vonalnál konkrét segítséget is tudunk szervezni számodra:  116 111

Ha bajban vagy és lemondasz az anonimitásról, a Kék Vonalnál konkrét segítséget is tudunk szervezni számodra: 116 111

A Kék Vonalnál éjjel-nappal elérhető, ingyenesen és név nélkül hívható 116 111-es lelkisegély-vonalunkon, valamint honlapunkon írásban is várjuk a gyerekek és fiatalok megkereséseit.  Valljuk és nap mint nap tapasztaljuk, hogy a megosztott fájdalom kevésbé fáj, a kimondott titok kevésbé nyomaszt, a meghallgatás, a figyelem, az érzelmi támogatás erőt ad akár a további segítségkéréshez és annak elfogadásához is.  Hívj minket a 116 111 számon vagy írj nekünk a www.kek-vonal.hu oldalon.

Ukrajnából menekült fiatalok megkereséseit pedig minden kedden és csütörtökön 16.00 és 20.00 között fogadjuk a +36 80 984 590 számon. 

A film a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány megbízásából készült. Együttműködő partnerünk az UNICEF Regionális Ukrán Menekültprogram Magyarországi Irodája.

Rendező, animáció, zene: Fillér Máté

Narrátor: Galambos Péter

Produkció: BURO

Ha érintett vagy a fenti témában, vagy aggódsz valakiért és nem tudod kihez fordulhatnál, írj nekünk vagy hívj minket a 116 111-es díjmentesen hívható telefonszámon!
Szülőnek lenni kihívás. Ha aggódsz gyermeked miatt, és nincs kivel megoszd a vele kapcsolatos aggodalmaidat, hívd a Kék Vonalat a a 116 000-s díjmentesen hívható anonim számon, keressünk együtt megoldást.
Szakemberként, segítőként sem kell egyedül maradnod a megterhelő érzésekkel! Lényeges, hogy te is tudj arról beszélni, ha megvisel egy fiatal helyzete. Ha szükséged lenne valakire, akivel közösen tudsz gondolkozni egy fiatal érdekében, fordulj te is bátran a Kék Vonalhoz! Hívj minket a 116 000-s díjmentesen hívható anonim számon.

Hírek

A gyerekek biztonsága mindannyiunk közös felelőssége

A gyerekek biztonsága mindannyiunk közös felelőssége

ápr
27
2024

Mi a Kék Vonalnál 30 éve azon dolgozunk, hogy a hozzánk forduló fiatalok meghallgatást és a bajban segítséget kapjanak. Valljuk, hogy a gyerekek mentális egészsége és biztonsága minden felnőtt közös felelőssége. Éppen ezért ahogy az elmúlt 30 évben, ma is fontosnak...