Barion Pixel

Hírek

MagNet Bankos Segítő kártyás vásárlásoddal is támogathatod a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítványt

2024. február 27.
MagNet Bankos Segítő kártyás vásárlásoddal is támogathatod a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítványt

A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány is csatlakozott a MagNet Bank társadalmi szervezeteket támogató kezdeményezéshez, a Segítő Bankkártya programhoz.

Ennek keretében bárki, aki rendelkezik MagNetes bankkártyával, egyszerűen támogathatja a Alapítványunkat anélkül, hogy ez neki plusz kiadást jelentene. Ha Te is a MagNetnél bankolsz, 

és rendszeresen használod bankkártyád, akkor a támogatáshoz csupán ennyi a teendőd: >lépj be a NetBankodba > Keresd a „Közösségi funkciók” menüpontot > kattints a Segítő Bankkártya programra > végül írd be a keresőbe a szervezetünk nevét, és állíts be minket támogatott szervezetnek.  A vásárlások után így a Bank automatikusan támogatást nyújt részünkre – az adomány összege tehát teljes mértékben a Bankot terheli.

Csak néhány kattintás, nekünk pedig nagy segítség!

További részletek: https://magnetbank.hu/a-kozossegi-bankrol/a-segito-bankkartya?gad_source=1&gclid=CjwKCAiArLyuBhA7EiwA-qo80EZu7Pg4ys87zStRNC-CNLTPrs7cVzsGMZ42e_T48Ep9h9zNWmeNTBoCRNoQAvD_BwE

Ha érintett vagy a fenti témában, vagy aggódsz valakiért és nem tudod kihez fordulhatnál, írj nekünk vagy hívj minket a 116 111-es díjmentesen hívható telefonszámon!
Szülőnek lenni kihívás. Ha aggódsz gyermeked miatt, és nincs kivel megoszd a vele kapcsolatos aggodalmaidat, hívd a Kék Vonalat a a 116 000-s díjmentesen hívható anonim számon, keressünk együtt megoldást.
Szakemberként, segítőként sem kell egyedül maradnod a megterhelő érzésekkel! Lényeges, hogy te is tudj arról beszélni, ha megvisel egy fiatal helyzete. Ha szükséged lenne valakire, akivel közösen tudsz gondolkozni egy fiatal érdekében, fordulj te is bátran a Kék Vonalhoz! Hívj minket a 116 000-s díjmentesen hívható anonim számon.

Hírek

Elérhető a Kék Vonal 2023-as szakmai beszámolója

Elérhető a Kék Vonal 2023-as szakmai beszámolója

márc
26
2024

Elkészült a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány 2023-as szakmai beszámolója. Néhány legfontosabb adat és gyakran ismételt kérdések és válaszok a 2023-as szakmai beszámolónk alapján: 

Kék Vonal 30 éves jubileumi konferencia

Kék Vonal 30 éves jubileumi konferencia

okt
10
2023

A Kék Vonal 30 éves fennállásának alkalmából egy egész napos konferencián szeretnénk minél több barátunkkal találkozni, visszatekinteni az elmúlt 30 évre, és erőt meríteni a következő évtizedekhez. Az egész napos konferencián, ahogy a Kék Vonal 30 évének minden napjában…

Gyerekek, akik hamar megtanulják, hogy szenvedni csak halkan szabad

Gyerekek, akik hamar megtanulják, hogy szenvedni csak halkan szabad

jún
4
2023

Múlt héten közölte az MTI, hogy vádat emeltek egy nő ellen, aki oly mértékben várt el kitűnő sport- és iskolai teljesítményt a gyerekeitől, hogy azzal már súlyosan veszélyeztette testi, érzelmi, értelmi, erkölcsi fejlődésüket. A részletek az anya alkoholizmusáról, bánta…

Lesújtó hírek és adatok a fiatalok mentális egészségéről

Lesújtó hírek és adatok a fiatalok mentális egészségéről

máj
3
2023

A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány első negyedéves statisztikái is alátámasztják azokat a borúlátó gondolatokat, miszerint egyre több fiatal kerül súlyos lelki krízishelyzetbe, egyre több gyermeknek van szüksége mentális segítségre.