Barion Pixel

Hírek

MagNet Bankos Segítő kártyás vásárlásoddal is támogathatod a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítványt

2024. február 27.
MagNet Bankos Segítő kártyás vásárlásoddal is támogathatod a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítványt

A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány is csatlakozott a MagNet Bank társadalmi szervezeteket támogató kezdeményezéshez, a Segítő Bankkártya programhoz.

Ennek keretében bárki, aki rendelkezik MagNetes bankkártyával, egyszerűen támogathatja a Alapítványunkat anélkül, hogy ez neki plusz kiadást jelentene. Ha Te is a MagNetnél bankolsz, 

és rendszeresen használod bankkártyád, akkor a támogatáshoz csupán ennyi a teendőd: >lépj be a NetBankodba > Keresd a „Közösségi funkciók” menüpontot > kattints a Segítő Bankkártya programra > végül írd be a keresőbe a szervezetünk nevét, és állíts be minket támogatott szervezetnek.  A vásárlások után így a Bank automatikusan támogatást nyújt részünkre – az adomány összege tehát teljes mértékben a Bankot terheli.

Csak néhány kattintás, nekünk pedig nagy segítség!

További részletek: https://magnetbank.hu/a-kozossegi-bankrol/a-segito-bankkartya?gad_source=1&gclid=CjwKCAiArLyuBhA7EiwA-qo80EZu7Pg4ys87zStRNC-CNLTPrs7cVzsGMZ42e_T48Ep9h9zNWmeNTBoCRNoQAvD_BwE

Ha érintett vagy a fenti témában, vagy aggódsz valakiért és nem tudod kihez fordulhatnál, írj nekünk vagy hívj minket a 116 111-es díjmentesen hívható telefonszámon!
Szülőnek lenni kihívás. Ha aggódsz gyermeked miatt, és nincs kivel megoszd a vele kapcsolatos aggodalmaidat, hívd a Kék Vonalat a a 116 000-s díjmentesen hívható anonim számon, keressünk együtt megoldást.
Szakemberként, segítőként sem kell egyedül maradnod a megterhelő érzésekkel! Lényeges, hogy te is tudj arról beszélni, ha megvisel egy fiatal helyzete. Ha szükséged lenne valakire, akivel közösen tudsz gondolkozni egy fiatal érdekében, fordulj te is bátran a Kék Vonalhoz! Hívj minket a 116 000-s díjmentesen hívható anonim számon.

Hírek

A gyerekek biztonsága mindannyiunk közös felelőssége

A gyerekek biztonsága mindannyiunk közös felelőssége

ápr
27
2024

Mi a Kék Vonalnál 30 éve azon dolgozunk, hogy a hozzánk forduló fiatalok meghallgatást és a bajban segítséget kapjanak. Valljuk, hogy a gyerekek mentális egészsége és biztonsága minden felnőtt közös felelőssége. Éppen ezért ahogy az elmúlt 30 évben, ma is fontosnak...