Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

25 éve a gyerekekért - konferencia meghívó

KV konf fb cover mozsar
 
A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány 25 éve vallott missziója szerint a gyerekeket meg kell hallgatni, és a felnőtteket segíteni kell abban, hogy erre képesek legyenek. A Kék Vonal minden munkatársa és önkéntese azért dolgozik, hogy a gyerekek valódi odafigyelést, elfogadást és a bajban segítséget kapjanak.  Hiszünk benne, hogy a gyerek saját helyzetének leírásában és megítélésében kompetens. 
 
Ünnepi konferenciánkon ezért meghívott szakértőink segítségével,  azokkal a veszélyhelyzetekkel és probléma típusokkal foglalkozunk, melyek segélyvonalaink tapasztalatai alapján a legégetőbbek a gyerekek számára. Zárásként pedig Ifjúsági Tanácsadó Testületünkkel beszélgetünk a segítségkérésről, lelkisegélyről, és krízisekről. 
 
A konferenciánkra várunk minden olyan önkéntest és volt kollégát, aki a múltban vagy jelenleg segíti munkánkat, illetve minden olyan gyerekekkel dolgozó szakembert, akikkel az elmúlt 25 év során együttműködtünk. Valamint szeretettel várjuk az iskolákban, egészségügyben és gyermekjóléti intézményekben dolgozó és gyermekvédelemmel foglalkozó szakembereket, akik szívesen ünnepelnének velünk, és vennének részt egy inspiráló szakmai konferencián. 
 
Kérjük az érdeklődőket, hogy mielőbb regisztráljanak, mert a konferencia résztvevőinek létszáma a terem kapacitás miatt korlátozott:
 
A konferencia facebook esemény linkje: https://www.facebook.com/events/2110765542489492/
A konferencia programja: PDF
iszkiri