A Kék Vonal Ifjúsági Tanácsadó Testület (KVITT) olyan középiskolásokból álló munkacsoport, akik véleményükkel és visszajelzéseikkel támogatják a Kék Vonal munkáját. A KVITT tagoknak lehetőségük van testközelből megismerni egy gyermekvédelemmel foglalkozó civil szervezet munkáját, véleményükkel formálhatják szolgáltatásainkat és nemzetközi projektjeinkben aktív szerepet vállalhatnak.

2018-as alakulása óta a KVITT-es fiatalok kétheti rendszerességgel találkoznak, részt vettek hazai és külföldi szakmai konferenciáinkon, iskolai prevenciós foglalkozásaink tematikáját, mint életkori szakértők alakították, létrehozták és üzemeltetik a szervezet Instagram oldalát és dolgoztak egy a Kék Vonalról saját korosztályuknak szóló videón is. A változatos feladatok mellett, melyben a tagoknak lehetőségük van használni különböző készségeiket (kreativitás, előadói készség, social media ismeret, videóvágás, íráskészség), új tudásokat is szereznek, erősödik önbizalmuk és saját magukért és társaikért érzett felelősségvállalásuk.

A KVITT mindezeken túl egy jó hangulatú közösség is, ahol számít a fiatalok véleménye. Ráadásul közösségi szolgálatként is tudjuk igazolni a Kék Vonalnál töltött időt.

→ JELENTKEZZ KVITT TAGNAK!

SEGÍTS
NEKÜNK!

Ha nincs kéthetente időd személyesen találkozni, de fontosnak tartod a Kék Vonal céljait, van módod kapcsolódni hozzánk, közvetíteni fiataloknak szóló üzeneteinket. Bizonyos tevékenységeket közösségi szolgálatként is tudunk neked igazolni.

Cikkírás

Írhatsz nekünk cikkeket, azokban a témákban, amelyeket a Tippek/Infók menüpont alatt találsz. Kortársaidnak írt cikkeidet, szakmai munkatársaink elolvassák és amennyiben megfelel a Kék Vonal követelményeinek, publikáljuk az oldalon. Cikkedet az info@kek-vonal.hu email címre küldheted el nekünk ’kortárs cikk’ témával.

Megosztás

Ha tetszenek a weboldalunkon található tartalmak, oszd meg őket közösségi felületeden, hogy minél több gyerekhez eljuthasson.

Szórólapok, poszterek kihelyezése az iskoládban

Honlapunkról letöltheted posztereinket, szórólapjainkat, melyeket az osztályfőnököddel megbeszélve kinyomtathattok, és kitehettek az osztályban vagy iskolában.

Osztályfőnöki óra a Kék Vonallal

Ha budapesti iskolába jársz, iskolai prevenciós programunk keretében meg tudjuk látogatni az osztályodat és egy 45 perces foglalkozás során beszélgetni a Kék Vonal 116 111-es Lelkisegély-vonaláról. Erről persze előtte egyeztetned kell az osztályfőnököddel is, a legjobb, ha együtt kerestek fel minket. Vidéki települések esetén az osztályfőnöködnek tudunk anyagokat küldeni, melyek segítik, hogy hitelesen be tudja mutatni nektek a Kék Vonal munkáját.

 VIDEÓK

Kvíz – Ismered a szexuális beleegyezés fogalmát?

Kvíz – Ismered a szexuális beleegyezés fogalmát?

KAPCSOLAT +36 1 354 1029 info@kek-vonal.hu Adószám: 18058118-1-41 Bankszámlaszám: 10103173-40035423-00000009 FELHASZNÁLÓI FELTÉTELEK | ADATVÉDELMI NYILATKOZAT COOKIE INFORMÁCIÓK | BARION ÁSZF | VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK A Kék Vonal Gyermekkrízis...

Felvállalom önmagam?

Felvállalom önmagam?

Felvállalom önmagam? Készítették a Kék Vonal Ifjúsági Tanácsadó Testület tagjai. Megosztás:További videók:

Legyél te is KVITT tag!

Legyél te is KVITT tag!

LEgyél te is KVITT tag! A Kék Vonal Ifjúsági Tanácsadó Testületének bemutatkozó videója. Érdeklődni, jelentkezni a tamas.rimoczi@kek-vonal.hu email címen tudtok.Megosztás:További videók:

116-111 Halló, ez itt a Kék Vonal!

116-111 Halló, ez itt a Kék Vonal!

116-111 Halló, ez itt a Kék Vonal! A Kék Vonal 116 111-es számon éjjel-nappal elérhető, ingyenesen hívható Lelkisegély-vonalán fogadjuk a bajban lévő gyerekek és fiatalok hívásait. Készítette: TONEKoncepció: Falvai Mátyás, Fillér Máté, Orosz...

→MUTASS MÉG TÖBB VIDEÓT!

 olvasnivaló

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

→MUTASS MÉG TÖBB CIKKET!

Share This