Barion Pixel

Képzések

A segítő beszélgetés gyakorlata

2023. november 30.
A segítő beszélgetés gyakorlata

Miközben minden érdeklődő választ kap arra a kérdésre, hogy hogyan segítünk a lelkisegély-szolgálatunkhoz fordulóknak, olyan szempontokat és kommunikációs eszközöket ismertetünk meg a résztvevőkkel, amit pedagógusként, nevelőként, szociális munkásként, vagy bármilyen más segítő szakmában dolgozva, de akár magánemberként is hasznosíthatnak.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk idei utolsó ingyenes webináriumunkon.

Mit jelent a nondirektivitás? Hogyan lesz jobban egy gyerek, ha nem vigasztaljuk meg? Mivel segítünk, ha nem tanácsokkal Hogyan mélyül a kapcsolat, ha nem beszélünk magunkról?

Ezekre a kérdésekre fogunk válaszolni.

Forma: Webinár

A képzés időtartama: 90 perc

Időpont: 2023. decemben 5., 15.30-17.00

Előadó: Reményiné Csekeő Borbála, pszichológus, Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány szakmai vezetője

Az webinár ingyenes, de regisztrációhoz kötött: https://t.ly/JQonv

Az esemény az UNICEF Regionális Ukrán Menekültprogram Magyarországi Irodájával együttműködésben valósul meg, melynek köszönhetően az Ukrajnából menekült fiatalokkal és az őket befogadó közösségekkel kapcsolatban álló szakembereket is tudjuk támogatni.

Fájl

Hogyan segíthet egy beszélgetés?

Gondolatok és eszközök a segítő beszélgetés módszertanához
Ha érintett vagy a fenti témában, vagy aggódsz valakiért és nem tudod kihez fordulhatnál, írj nekünk vagy hívj minket a 116 111-es díjmentesen hívható telefonszámon!
Szülőnek lenni kihívás. Ha aggódsz gyermeked miatt, és nincs kivel megoszd a vele kapcsolatos aggodalmaidat, hívd a Kék Vonalat a a 116 000-s díjmentesen hívható anonim számon, keressünk együtt megoldást.
Szakemberként, segítőként sem kell egyedül maradnod a megterhelő érzésekkel! Lényeges, hogy te is tudj arról beszélni, ha megvisel egy fiatal helyzete. Ha szükséged lenne valakire, akivel közösen tudsz gondolkozni egy fiatal érdekében, fordulj te is bátran a Kék Vonalhoz! Hívj minket a 116 000-s díjmentesen hívható anonim számon.

Képzéseink

Online webinarok, személyes workshopok gyerekekkel hivatásszerűen foglalkozó szakembereknek.