Barion Pixel

Képzések

Krízisek és veszélyhelyzetek kezelése telefonon és online

2023. szeptember 26.

Az Alapítvány segítői gyakran találkoznak krízis és veszélyhelyzeti hívásokkal, illetve online megkeresésekkel. A 116-111 Lelkisegély-vonal természetéből adódóan évente nagyságrendileg 1000 hívásban jelennek meg öngyilkossági gondolatok, melyek kezelésére ebben a leckében adunk támpontokat a hallgatóknak, hisz a jelenlegi helyzetben a személyes pszichés támogatás hiányában előfordulhat, hogy találkozhatnak ilyen jellegű megkeresésekkel is. A leckében kitérünk a gyermekbántalmazás, a családon belüli erőszak, a kamaszok közötti párkapcsolati erőszak veszélyhelyzeteinek kezelésére is.

Ha érintett vagy a fenti témában, vagy aggódsz valakiért és nem tudod kihez fordulhatnál, írj nekünk vagy hívj minket a 116 111-es díjmentesen hívható telefonszámon!
Szülőnek lenni kihívás. Ha aggódsz gyermeked miatt, és nincs kivel megoszd a vele kapcsolatos aggodalmaidat, hívd a Kék Vonalat a a 116 000-s díjmentesen hívható anonim számon, keressünk együtt megoldást.
Szakemberként, segítőként sem kell egyedül maradnod a megterhelő érzésekkel! Lényeges, hogy te is tudj arról beszélni, ha megvisel egy fiatal helyzete. Ha szükséged lenne valakire, akivel közösen tudsz gondolkozni egy fiatal érdekében, fordulj te is bátran a Kék Vonalhoz! Hívj minket a 116 000-s díjmentesen hívható anonim számon.

Képzéseink

Online webinarok, személyes workshopok gyerekekkel hivatásszerűen foglalkozó szakembereknek.