Barion Pixel

Képzések

Lehet másképp! Az öngyilkosság megjelenése a kötelező irodalomban

2023. október 20.
Lehet másképp! Az öngyilkosság megjelenése a kötelező irodalomban

Hogyan lehet úgy feldolgozni kötelező irodalmi műveket, hogy abban az öngyilkosság-prevenció is kiemelt szempont lehessen a klasszikus műértelmezés mellett?

Erre a kérdésre adunk választ és bemutatjuk legújabb módszertani anyagunkat valamint a kapcsolódó munkafüzeteteket a következő ingyenes webinárunkon. A tantervi kereteken belül, a már meglévő erőforrásokhoz igazodva olyan segédanyagot dolgoztunk ki, amely három kiválasztott irodalmi alkotáson keresztül érinti az öngyilkosság témáját: Rómeó és Júlia, Vadkacsa, és Hídavatás.

Fájl

Előadás

Az öngyilkosság megjelenése a kötelező irodalomban.
Fájl

Kézikönyv, munkafüzet

Az öngyilkosság megjelenése a kötelező irodalomban.
Ha érintett vagy a fenti témában, vagy aggódsz valakiért és nem tudod kihez fordulhatnál, írj nekünk vagy hívj minket a 116 111-es díjmentesen hívható telefonszámon!
Szülőnek lenni kihívás. Ha aggódsz gyermeked miatt, és nincs kivel megoszd a vele kapcsolatos aggodalmaidat, hívd a Kék Vonalat a a 116 000-s díjmentesen hívható anonim számon, keressünk együtt megoldást.
Szakemberként, segítőként sem kell egyedül maradnod a megterhelő érzésekkel! Lényeges, hogy te is tudj arról beszélni, ha megvisel egy fiatal helyzete. Ha szükséged lenne valakire, akivel közösen tudsz gondolkozni egy fiatal érdekében, fordulj te is bátran a Kék Vonalhoz! Hívj minket a 116 000-s díjmentesen hívható anonim számon.

Képzéseink

Online webinarok, személyes workshopok gyerekekkel hivatásszerűen foglalkozó szakembereknek.