Barion Pixel

Segíts Te is, hogy még több fiatal érezhesse, hogy VAN HOVÁ FORDULNIA!

A gyerekek, fiatalok krízisben vannak, mindannyiunk felelőssége, hogy segítsünk nekik. A Kék Vonalhoz forduló fiatalok egyre súlyosabb, és összetettebb problémákkal keresnek meg minket. A szorongással, stresszel, depresszióval, öngyilkossággal kapcsolatos megkeresések száma hónapról-hónapra növekszik. Ezekkel a problémákkal egy gyereknek sem szabad egyedül maradnia. A Kék Vonal az országban az egyetlen, éjjel-nappal elérhető, ingyenes és anonim lelkisegély szolgálat, ami célzottan gyerekeknek és 24 éven aluli fiataloknak szól. Támogatásoddal Te is segíthetsz, hogy még több fiatal érezhesse azt, hogy van hová fordulnia!

Hogyan tudok segíteni?

Pénzt adományozok

Adománygyűjtő leszek

Telefonhívással vagy
SMS-sel segítek

Felajánlom az adóm 1%-át

Vásárolok az
Adományboltból

Önkéntes leszek
Cégként szeretnék segíteni
Rendszeres támogató leszek

Rólunk mondták

Megkeresőinknek anonimitást és titoktartást ígérünk, így csak egy-egy mondat idézésével tudjuk érzékeltetni, hogy sokaknak sikerült már egy kis támaszt adnunk. Hívj minket Te is!

“Nekem nagyon hamar felvették és végig hallgattak, erre volt szükségem amikor a híd felé megindultam. Köszönöm!”

— Kék Vonal megkereső
“Én ma írtam chaten és nagyon jól esett beszélgetni. Az elején nagyon nehezen kezdtem bele, nem tudtam, hogy mit írjak hirtelen de nagyon jó volt. Köszönöm!”
— Kék Vonal megkereső

Nézd meg, hogyan gazdálkodunk!

Éjjel-nappal elérhető segélyvonalainkon, online konzultációs felületünkön évente közel 40 000 gyereket és értük aggódó felnőttet érünk el. Meghallgatjuk a történeteiket, és ha szükséges, segítséget szervezünk számukra.

Pénzügyi és közhasznúsági beszámolók

Szakmai beszámolók