Barion Pixel

Cégként segíts Te is, hogy minden gyereket meg tudjunk hallgatni!

A gyerekeket biztonsága a felnőttek felelőssége! Egyetértesz? Ha igen, támogass minket, hogy minden bajba került gyermeket meg tudjunk hallgatni!

Hiszünk abban, hogy a forprofit partnerekkel kialakított együttműködések mindkét fél számára előnyösek és hozzájárulnak az alapítvány társadalmi hatásának növeléséhez. Azoknak a cégeknek ajánljuk szolgáltatásainkat, akiknek fontos, hogy a munkavállalóikat a szülői szerepükben is támogassák, akiknek fontos a társadalmi szerepvállalás, akik nyitottak arra, hogy a civil szaktudást beépítsék a mindennapi működésükbe, akik hisznek abban, hogy maguk is alakítói lehetnek a társadalmunknak.

Pénzt adományozok!

Céged adományával hozzájárulhatsz, hogy még több gyereknek, fiatalnak legyen kihez fordulnia. A vállalati adományok adóalapcsökkentő tételként is elszámolhatók.

Cégeknek nyújtott szolgáltatások

Ha felelős vállalatként fontos Neked, hogy a munkavállalóid többet tudjanak a fiatalok mentális egészségéről, és szülőként jobban tudják támogatni a gyerekeiket, akkor válassz elérhető képzéseink közül, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy közösen gondolkodjunk arról, hogy mit tudunk Nektek nyújtani.

Workshop szülőknek az online világ kihívásairól
Személyes workshop

Workshop szülőknek az online világ kihívásairól

Bővebben

Az előadás, vagy workshop leírása: A Kék Vonalat nemcsak gyerekek, hanem gyerekek érdekében telefonáló felnőttek is hívhatják és hívják is. Tapasztalatunk szerint nagyon sok szülő érzi magát egyedül a gyerekeiért érzett aggodalmakkal, kérdésekkel. Különösen igaz ez,...

Cyberbiztonság a szűrőszoftvereken túl
Személyes workshop

Cyberbiztonság a szűrőszoftvereken túl

Bővebben

Az előadás vagy workshop leírása: A Kék Vonalnál azt tapasztaljuk, hogy sok szülőt foglalkoztat és tölt el aggodalommal gyerekeik internethasználata. Lelkisegély-vonalunkon rendszeresen keresnek fel minket olyan szülők, akiknek a gyerekei online zaklatás áldozatává...

Szervezz céges futócsapatot!

Kösd össze a vállalati csapatépítést a sporttal és egy nemes céllal! Fussatok együtt a fiatalok mentális egészségéért! A vállalati futócsapatok számára mindig hatalmas élmény a Kék Vonal hivatalos futókövetévé válni, és egy igazán nemes cél érdekében részt venni a gyűjtésünkben, majd közösen lefutni a kiválasztott távot.

Felajánlanád a terméked árának egy részét? Vagy más ötleted van?

Írj nekünk és munkatársunk felveszi Veletek a kapcsolatot, hogy egyeztessük a részleteket!

Megismertem és elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.

13 + 4 =

Nézd meg, hogyan gazdálkodunk!

Éjjel-nappal elérhető segélyvonalainkon, online konzultációs felületünkön évente közel 40 000 gyereket és értük aggódó felnőttet érünk el. Meghallgatjuk a történeteiket, és ha szükséges, segítséget szervezünk számukra.

Pénzügyi és közhasznúsági beszámolók

Szakmai beszámolók