Motivációs kártyák

4 000 Ft10 000 Ft

Az adományboltból letölthető motivációs kártyákat azoknak ajánljuk, akik a saját maguk számára szeretnének napi motivációs kártyákat nyomtatni, vagy ajándék formájában szeretnének másokat meglepni velük. Ezt a sablont le kell töltened, kinyomtatnod, majd az üres kártyákra írj pozitív, motiváló üzeneteket.

Motivációs kártyák - 4000
4 000 Ft
- Ajánlott ár
Motivációs kártyák - 6000
6 000 Ft
- Támogatói ár
Motivációs kártyák - 10000
10 000 Ft
- Jótevői ár
Törlés
Cikkszám: kártya-010-01 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Kiknek ajánljuk?

Az adományboltból letölthető motivációs kártyákat azoknak ajánljuk, akik a saját maguk számára szeretnének napi motivációs kártyákat nyomtatni, vagy ajándék formájában szeretnének másokat meglepni velük.

Ezt a sablont le kell töltened, kinyomtatnod, majd az üres kártyákra írj pozitív, motiváló üzeneteket. Egy pár mondatot már elkezdtünk, csak folytatnod kell:

Büszke vagyok magamra azért, …

Megengedem magamnak, hogy…

Elhiszem, hogy…

Arra figyelek…

Hálás vagyok…

Az üreskuponra pedig bármilyen olyan üzenetet írhatsz, amely elolvasása a reggeli kávé mellett megerősít abban, hogy jó napod lesz, és bármi is a célod, azt el fogod tudni érni. 

Annyi motivációs kártyát gyárts le, amennyit csak szeretnél. Ha a saját magad számára töltötted le a sablont, akkor kezdd minden napodat a kártyák olvasásával. Ha pedig ajándékba adod őket, akkor tedd őket egy szép dobozba, és bátorítsd a megajándékozott személyt arra, hogy ő is töltse ki magának a kártyákat. 

Vásárlásoddal a Kék Vonal ingyenesen és név nélkül hívható segélyvonalait, illetve az online platformjaink működését támogatod. Segítségeddel még több gyereknek és 24 év alatti fiatalnak tudunk meghallgatást és segítséget ajánlani – nem csak karácsonykor!

Köszönjük, hogy te is hozzájárulsz ahhoz, hogy egy gyerek se maradjon egyedül a bajban.

Korosztály:

13-99

Téma:

Ajándék, DIY, letölthető, nyomtatható, karácsony

Műfaj:

Szeretet kupon

Grafikus:

Klement Csaba

További információk

Ár

4000, 6000, 10000