Webináium a fiatalok online szokásairól

Cégeknek nyújtott képzéseink, Internetbiztonsági képzések, Képzések

Forma: Webinárium

A képzés időtartama: 1,5 óra

Résztvevők száma: korlátlan

Ár: kérjük, lépj velünk kapcsolatba az info@kek-vonal.hu-n, hogy árajánlatot készíthessünk számodra!

Keress minket bizalommal, hogy egyeztessük a részleteket! Időtartam, műfaj, létszám terén rugalmasak vagyunk, alkalmazkodunk a vállalat igényeihez.

A webinárium leírása:

 

A Kék Vonalnál azt tapasztaljuk, hogy sok szülőt foglalkoztat és tölt el aggodalommal gyerekeik internethasználata. Lelkisegély-vonalunkon rendszeresen keresnek fel minket olyan szülők, akiknek a gyerekei online zaklatás áldozatává váltak, online ismerkednek, vagy küldenek magukról intim képeket és válnak visszaélés áldozataivá.

Ezek nem elszigetelten, csak az Alapítványunknál előforduló esetek, nemzetközi kutatásokból is láthatjuk, hogy minden negyedik gyereket ért már cyberbullying és a tizenéves lányok kétharmada már sextingelt, azaz intim képet küldött magáról az interneten keresztül.

Így valóban jogosak a szülői aggodalmak, de ahhoz hogy biztonságosabb körülményeket teremthessünk a neten, a szülőknek tudásra, új nézőpontokra,egy más szemléletre van szüksége és arra, hogy ismerjék hova fordulhatnak segítségéért.

Saját tapasztalatokra, élményekre építve szeretnénk a szülőkhöz közelebb hozni gyerekeik online jelenlétének titkait, segítve őket abban, hogy gyerekeikkel együtt, partnerként tudjanak együttgondolkodni a közösségi média, online világ lehetőségeiről, kockázatairól és veszélyeiről.

A cégek számára kidolgozott webináriumunk célja, hogy felkészítse a szülőket és mindazokat a felelős felnőtteket az online világ kihívásaira, akik szeretnének a témában naprakészek lenni, és a környezetükben élő fiatalokat megóvni az online zaklatástól, és a szexuális kizsákmányolás különböző formáitól. 

A webináriumon kívül egy, a vállalkozás dolgozóinak igényeire szabott, anonim platformot is szolgáltatunk (megbeszélés szerint telefonszám, email cím vagy chat szoba formájában), amin keresztül a vállalkozás dolgozói akár név nélkül is feltehetik azokat a kérdéseket a webinárium után, melyhez kapcsolódóan válaszokat szeretnének kapni a témában. 

Keress minket bizalommal, hogy egyeztessük a részleteket! Időtartam, műfaj, létszám terén rugalmasak vagyunk, alkalmazkodunk a vállalat igényeihez.

 

Megosztás:

Share This