Webinárium az online világ kihívásairól – vállalatoknak

Forma: Webinárium

A képzés időtartama: 1,5 óra

Résztvevők száma: korlátlan

Ár: kérjük, lépj velünk kapcsolatba az info@kek-vonal.hu-n, hogy árajánlatot készíthessünk számodra!

A webinárium leírása:

A Kék Vonalat nemcsak gyerekek, hanem gyerekek érdekében telefonáló felnőttek is hívhatják, és hívják is.

Tapasztalatunk szerint nagyon sok szülő érzi magát egyedül a gyerekeiért érzett aggodalmakkal, kérdésekkel. Különösen igaz ez, ha az online világ kihívásairól, az interneten zajló történésekről van szó, ahol sok felnőtt úgy érzi, maga is sötétben botorkál, és nem érzi magát a gyerekek kompetens  kísérőjének. 

Lelkisegély-vonalunkon rendszeresen keresnek fel minket olyan szülők, akiknek a gyerekei online zaklatás áldozatává váltak, online ismerkednek, vagy küldenek magukról intim képeket és válnak visszaélés áldozataivá. Ezek nem elszigetelten, csak az Alapítványunknál előforduló esetek, nemzetközi kutatásokból is láthatjuk, hogy minden negyedik gyereket ért már cyberbullying és a tizenéves lányok kétharmada már sextingelt, azaz intim képet küldött magáról az interneten keresztül.

Jogosak a szülői aggodalmak, de ahhoz hogy biztonságosabb körülményeket teremthessünk a neten, a szülőknek tudásra, új nézőpontokra, egy más szemléletre van szüksége. Továbbá arra, hogy tudják, hova fordulhatnak segítségéért, akár ők maguk, ha káros internetes tartalommal találkoznak, illetve mit ajánlhatnak gyerekeiknek. Ezért rendszeresen vállalunk, elsősorban Budapesten és az agglomerációban  szülőknek szóló programokon való részvételt.

A cégek számára kidolgozott webináriumunk célja, hogy felkészítse a szülőket és mindazokat a felelős felnőtteket az online világ kihívásaira, akik szeretnének a témában naprakészek lenni, és a környezetükben élő fiatalokat megóvni az online zaklatástól, és a szexuális kizsákmányolás különböző formáitól. 

A webináriumon kívül egy, a vállalkozás dolgozóinak igényeire szabott, anonim platformot is szolgáltatunk (megbeszélés szerint telefonszám, email cím vagy chat szoba formájában), amin keresztül a vállalkozás dolgozói akár név nélkül is feltehetik azokat a kérdéseket a webinárium után, melyhez kapcsolódóan válaszokat szeretnének kapni a témában. 

Keress minket bizalommal, hogy egyeztessük a részleteket! Időtartam, műfaj, létszám terén rugalmasak vagyunk, alkalmazkodunk a vállalat igényeihez.

 

Megosztás:

Share This