Cyberbiztonság a szűrőszoftvereken túl

Forma: Előadás vagy workshop

A képzés időtartama: 1,5 óra

Résztvevők száma: előadás esetén 50 fő, workshop esetén 15 fő

Ár: Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy árajánlatot készíthessünk számodra!

Aktuális képzés: Jelenleg nincs meghirdetett képzésünk

Az előadás, vagy workshop leírása:

A Kék Vonalnál azt tapasztaljuk, hogy sok szülőt foglalkoztat és tölt el aggodalommal gyerekeik internethasználata. Lelkisegély-vonalunkon rendszeresen keresnek fel minket olyan szülők, akiknek a gyerekei online zaklatás áldozatává váltak, online ismerkednek, vagy küldenek magukról intim képeket és válnak visszaélés áldozataivá.

Ezek nem elszigetelten, csak az Alapítványunknál előforduló esetek, nemzetközi kutatásokból is láthatjuk, hogy minden negyedik gyereket ért már cyberbullying és a tizenéves lányok kétharmada már sextingelt, azaz intim képet küldött magáról az interneten keresztül.

Így valóban jogosak a szülői aggodalmak, de ahhoz hogy biztonságosabb körülményeket teremthessünk a neten, a szülőknek tudásra, új nézőpontokra,egy más szemléletre van szüksége és arra, hogy ismerjék hova fordulhatnak segítségéért.

Saját tapasztalatokra, élményekre építve szeretnénk a szülőkhöz közelebb hozni gyerekeik online jelenlétének titkait, segítve őket abban, hogy gyerekeikkel együtt, partnerként tudjanak együttgondolkodni a közösségi média, online világ lehetőségeiről, kockázatairól és veszélyeiről.

Keress minket bizalommal, hogy egyeztessük a részleteket! Időtartam, műfaj, létszám terén rugalmasak vagyunk, alkalmazkodunk a vállalat igényeihez.

Megosztás:

Share This